Wednesday, August 19, 2009

Deco bersama Eric..

Hari ni Mak uda nak link kan satu website yang pasti best.. Deco bersama Eric..

Mak Uda tahu, Nurul Hayati kawan Mak Uda tu mesti teruja punya.. Dia suka English style..Kalau ada duit suruhlah Eric make over rumah korang untuk raya ni..berapa nak bayor? Tanya lah sendiri dengan Eric ye..
Mak Uda punya rumah dapat cat untuk feature wall warna merah pun dah seronok sangat, bila Pak Uda tambah pulak lampu yang ada stand tu lagilah anak-anak Mak Uda syok.. Nantilah...
Ini bukan rumah Mak Uda, yang bawah ni je..


1 comment:

nurul hayati said...

rumah mak uda nie dah grand dah...tp tambah bunga sejambak kt sblh tv 2 lg naik seri kot....x mendatangkan masalah kot..anak2 pun dah besar...nanti tahun nie wat open house kat rumah yg nie ek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails