Sunday, December 6, 2009

Happy Birthday..

Happy Birthday Cake animated glitter graphic, picture, image for Myspace comments, Orkut, Friendster, Hi5.

Alahai...ramainya yang sambut birthday hujung tahun ni.. Yang utamanya anak kecik Mak Uda, Muhd.Amrin Haziq 14 Disember ni.. alahai anak angkat Mak Uda pun sambut birthday.. Fauzan, Happy Birthday..

Buat Mama Chengkau, 2 hari lagi nak sambut birthday 7hb, Laila Jasmin 9hb dan si tembam Mak Uda 16hb.. meh, nyanyi lagu birthday untuk diorang ni.. Makanla kek Mak Uda 'copy'ni..


Mak uda dan Pak Uda ucapkan selamat berbahagia selalu, sihat dan dimurahkan rezeki. Amin...

3 comments:

ibuayu said...

Terima kasih bagi pihak fauzan..dia kat kl..kalau dia tahu mesti dia suka ni

rusiahhazri said...

Nak bg hadiah dah terlepas, next year ada lagi,insya allah.

wiyah79 said...

Salam Kak, Happy belated bezday utk amrin..mg dia jd anak soleh sntiasa ..amiin :)
-wiyah&amin-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails