Friday, December 25, 2009

Meh cakap jepun..


Dah beberapa hari dengar Sinar.fm.. lagu jepun sebelah tu..geram je asyik terlepas nak dengar tajuknya..hari Selasa hari tu dapat dengar Kak Abby Fana kita sebut nama penyanyi, puas menghafal nama balik dari Melaka masa hari tu.. apa lagi..cari la, yang geramnya line internet macam 'hampeh' dan You Tube pun punyalah slow sekarang ni.. Meh dengar lagu ni, masa kecik2 dulu rasanya Mama Chengkau ada kaset ni..seronok rasanya dah dapat download..nak lirik pun buleh..

Ribaibaru_Mayumi Itsuwa

Furishikiru ameno naka wo
Ashibayani toorisugita
Natsuno hino
Ina zumano yooni
Hakanaku kieta futarino ko
Ah……. Arehodo hageshiku moeta
Kokoroga imawa hai irono ribaibaru
Ah….. kurikaesu dakeno omoidewa
Yomigaeranu
kakono monogatari
Yukizurino hitonaraba
wasuraremo surukeredo
Namidagumu rasuto shin dewa
Ai no fukasa ni kizuiteita
Ah…… arehodo yasashikatta anatano
Omokagega..
Imawa aozameta ribaibaru
Ah……. Kurikaesu dakeno omoidewa
Asu wo shiranu
Kakono monogatari
Ah……. Arehodo hageshiku moeta
kokoroga imawa
Hai irono ribaibaru
Ah……. Kurikaesu dakeno omoidewa

Rasa macam nak 'terbang-terbang' dengar lagu ni..

2 comments:

adhan said...

salam...

saya pun cari lagu ni...
kalau dah jumpa email kat saya bole?
ad_han@yahoo.com

rusiahhazri said...

Insya allah, nak nanti Mak Uda sendkan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails